Logo

Bøf med peberfrugtsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

250 g hakket kalv og flæsk
1 snittet løg
2 rød peberfrugt
4 dl kalve eller oksebouillon
olivenolie
salt og peber

Form kødet og steg de to bøffer i varm olivenolie. Steg dem stille og roligt ca. 8 - 10 minutter. Krydr med salt og peber. Varm olivenolie i en sauterpande og sauter løg og snittet peberfrugt i 2 minutter. Tilsæt bouillon og lad det simre 5 minutter. Smag til med salt og peber. Tilsæt snittet basilikum og server til kødet. Server fx. med kogte kartofler eller et godt brød.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget tun med peberrod/æblecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt baguetteFrokost, eftermiddags-snack, natmad - det er vel altid populært at spise noget lækkert
• Sandwich med skinke, mozzarella og pestoLav en frisk pesto til denne dejlige sommersandwich. Du kan også lave den helt "grøn" ved...
• PrinsessebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os