Logo

Bøf med peberfrugtsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

250 g hakket kalv og flæsk
1 snittet løg
2 rød peberfrugt
4 dl kalve eller oksebouillon
olivenolie
salt og peber

Form kødet og steg de to bøffer i varm olivenolie. Steg dem stille og roligt ca. 8 - 10 minutter. Krydr med salt og peber. Varm olivenolie i en sauterpande og sauter løg og snittet peberfrugt i 2 minutter. Tilsæt bouillon og lad det simre 5 minutter. Smag til med salt og peber. Tilsæt snittet basilikum og server til kødet. Server fx. med kogte kartofler eller et godt brød.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her