Logo

Bøf med peberfrugtsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
To personer

250 g hakket kalv og flæsk
1 snittet løg
2 rød peberfrugt
4 dl kalve eller oksebouillon
olivenolie
salt og peber

Form kødet og steg de to bøffer i varm olivenolie. Steg dem stille og roligt ca. 8 - 10 minutter. Krydr med salt og peber. Varm olivenolie i en sauterpande og sauter løg og snittet peberfrugt i 2 minutter. Tilsæt bouillon og lad det simre 5 minutter. Smag til med salt og peber. Tilsæt snittet basilikum og server til kødet. Server fx. med kogte kartofler eller et godt brød.
--
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.315 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?