Logo

Bøf med kantarelsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
To personer

2 fintsnittede skalotteløg
125 g tørrede kantareller
2 dl piskefløde
1 tsk dijon sennep
1 bundt rucola
2 møre bøffer
Olivenolie
salt og peber

Varm olie på en pande og steg bøfferne 3 - 5 minutter på hver side. Tag dem fra og lad dem hvile lunt i 5 minutter. Skyl svampene efter anvisning. Varm olivenolie i en gryde og rist svampene med løg i 2
minutter. Krydr med salt og peber. Tilsæt dijon sennep og fløde. Kog det igennem og server med rucolasalat til den gode bøf.
--
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?