Logo

Bøf med kantarelsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

2 fintsnittede skalotteløg
125 g tørrede kantareller
2 dl piskefløde
1 tsk dijon sennep
1 bundt rucola
2 møre bøffer
Olivenolie
salt og peber

Varm olie på en pande og steg bøfferne 3 - 5 minutter på hver side. Tag dem fra og lad dem hvile lunt i 5 minutter. Skyl svampene efter anvisning. Varm olivenolie i en gryde og rist svampene med løg i 2
minutter. Krydr med salt og peber. Tilsæt dijon sennep og fløde. Kog det igennem og server med rucolasalat til den gode bøf.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.221 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GyrosGyros sandwich fra Grækenland, med kød, løg, tomat, pommes frites og tzatziki sauce rullet...
• Små frikadeller 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk kuvertbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugt marineret i hyldeblomstEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os