Logo

Bøf Lindström 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

500 g hakket oksekød
1-2 løg - grofthakket
125 g kogte kolde kartofler
2-3 skiver syltet rødbede i små tern
1 æg
salt og peber
Fedtstof til stegning

* Tilberedning

Kartoflerne moses og blandes med de øvrige dele.
Formes til bøffer, der brunes og steges videre ved svag varme til de er gennemstegte.
Serveres med hasselbackkartofler og kogt broccoli eller med spejlæg på rugbrød.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her