Logo

Bagel med kikærte spread

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagel med kikærte spread 

 

# Ingredienser

4 stk Miss bagel fuldkorn med ramsløg og hvidløg

Kikærte spread:
1 ds kikærter, skyllet og drænet, 240 g
1 spsk tahin
skal og saft af en usprøjtet citron
¼-½ chili, hakket
100 g apetina feta
½ dl olie
salt og kværnet peber

Fyld:
2 små rødløg i skiver
2 spsk rødvinseddike
2 tsk flydende honning
lidt salt

Fyld/pynt: Brøndkarse

 

* Tilberedning

Vend rødløg med eddike, sukker og salt og lad det marinere.

Varm bagels i ovnen efter forskriften, lad dem køle af inden de halveres.

Bland med stavblender alle ingredienser til kikærte spread sammen.

Smør kikærte spread på begge sider af den bagte bagel, kom rødløgs ringe og brøndkarse i og pak dem til picnic kurven i bagepapir.

 

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?