Logo

Bagels med røget tyndsteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bagels med røget tyndsteg

 

Spændende lune bagels med oksetyndsteg, cheddar, tomater og hvidløgsdressing. Et godt alternativ hvis man er træt at rugbrød i madpakken.  


#

4 bagels
hvidløgsdressing
2 bøftomater i skiver
12 skiver røget oksetyndsteg
2 spsk revet cheddar ost
2 spsk friskhakket persille
*


Varm bagels i ovnen i 3 min.
Skær igennem og smør hvidløgsdressing på begge halvdele af bollerne.

Læg tomater og 3 skiver kød, ost og persille og læg overen på.


Bagels er en god måde at få ryddet op i køleskabet på. Har du rester fra frokosten kan det meste bruges som fyld til en lun bagel dagen derpå.





Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.563 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagels med røget ørredfiletHvis du vil forkæle dig selv til frokost, så prøv denne bagel med ørredfilet, valnødder,...
• Bagels med kommen og korianderDisse lækre bagels er lavet med kommen og koriander. Kan spises som de er, eller med for...
• Bagels med røget ørredfiletHvis du vil forkæle dig selv til frokost, så prøv denne bagel med ørredfilet, valnødder,...
• ChokoladefondueEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os