Logo

Bagels med røget tyndsteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bagels med røget tyndsteg

 

Spændende lune bagels med oksetyndsteg, cheddar, tomater og hvidløgsdressing. Et godt alternativ hvis man er træt at rugbrød i madpakken.  


#

4 bagels
hvidløgsdressing
2 bøftomater i skiver
12 skiver røget oksetyndsteg
2 spsk revet cheddar ost
2 spsk friskhakket persille
*


Varm bagels i ovnen i 3 min.
Skær igennem og smør hvidløgsdressing på begge halvdele af bollerne.

Læg tomater og 3 skiver kød, ost og persille og læg overen på.


Bagels er en god måde at få ryddet op i køleskabet på. Har du rester fra frokosten kan det meste bruges som fyld til en lun bagel dagen derpå.





Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.537 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagels med varm ostLækre ostebagels, der gratineres i ovnen. Kan stå for sig selv eller server de lune bagels...
• Bagels med laks og flødeostSimpel bagel, der smager dejligt med laks og flødeost. Hvis man kan lide kapers eller...
• Bagels med varm ostLækre ostebagels, der gratineres i ovnen. Kan stå for sig selv eller server de lune bagels...
• KakisorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os