Logo

Bagels med røget ørredfilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bagels med røget ørredfilet


Hvis du vil forkæle dig selv til frokost, så prøv denne bagel med ørredfilet, valnødder, blå druer hytteost. En dejligt variation i madpakken.


4 bagels med krydderdrys 
½ bakke rucolasalat
2 tomater
4 stk røget ørredfileter
120 g blå druer
½ agurk
80 g bladselleri
20 g hakkede valnødder
2 dl hytteost 4%
Evt. purløg

De optøede bagels lunes i ovnen ved 180 °C i 5-7 min. og skæres igennem.
Rucolasalaten fordeles på den underste del, og tomater i skiver lægges ovenpå.
Skær ørredfileterne på skrå og fordel dem oven på tomaterne.

Vindruerne udstenes og deles i halve.
Vindruer, agurk i skiver, snittet bladselleri og hakkede valnødder kommes oven på fisken, og til sidst fordeles hytteosten.
Pynt evt. med et par stilke purløg.

Læg bageltoppen på.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagels med gorgonzolaLækre bagels med gorgonzolaost, bladselleri og tranebær. En simpel men godt ret til...
• Bagels klassisk opskriftBagels er store boller med hul i midten og med en sej krumme, der skyldes, at de koges i...
• Bagels med gorgonzolaLækre bagels med gorgonzolaost, bladselleri og tranebær. En simpel men godt ret til...
• Appelsiner i karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os