Logo

Bagt camenbert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bagt camenbert 

 

# Ingredienser

1 camembert 250 g

1 rødt æble

1 pære

½ dl fast honning

2-3 kviste rosmarin (brug kun bladene)

6 skiver brød/baguette

 

* Tilberedning

Rist brødet på en tør pande eller i ovnen til det er sprødt.

Varm honning og rosmarinblade i en gryde til honningen er helt smeltet.

Forvarm ovnen til 200 °C og bag camembert i ca 10 minutter.

 

Udkern æbler og pærer og skær dem i små tern.

Hæld den varme rosmarinhonning over og vend det godt sammen.

Server med det ristede brød og den varme camembert.

 

 

Energi pr person: 1251 Kj/298 kcal. Næring pr. 100 g: Protein: 9 g. Kulhydrat: 19,5 g. Fedt: 8,55 g.

 

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 179 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æggesandwich med olivenPrøv disse dejlige sandwich. Der er stegt bacon og hakkede oliven i æggesalaten. Nem og...
• Clubsandwich med andebrystHer er en vinterudgave af den gode klassiker med kylling og bacon. Kødet er andebryst, og...
• Clubsandwich med knasende kyllingeskindVi har erstattet bacon med kyllingeskind i den klassiske sandwich. Knasende kyllingeskind...
• Pærer Belle Helene - Pocherede pærerPære Belle Helene er en klassisk og nem dessert - smager skønt med vanilje-syltede pærer,...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!