# Ingredienser
4 rustikke hvedeboller
4 skiver kogt røget skinke
200 g revet ost fx mozzarella eller gouda
4 æg
1 spsk frisk timian
* Tilberedning
Skær toppen af bollerne og pil noget af krummen ud (se tips).
Læg en skive skinke i hver bolle efterfulgt af ost.
Slå et æg ud i hver bolle og drys med timian.
Bag bollerne i 10 min ved 200 °C.
Tips: Brødkrummerne kan gemmes og ristes tørre i ovnen til
god hjemmelavet rasp.
Energi pr person: 2074KJ/495Kcal. Næring pr 100 g: Protein:
15,1 g. Kulhydrat: 20 g. Fedt: 10,5 g.
Brug madABCs Madplan til at gøre
aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende
retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +