Logo

Bagte æggebrød med skinke og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagte æggebrød med skinke og ost 

 

# Ingredienser

4 rustikke hvedeboller
4 skiver kogt røget skinke
200 g revet ost fx mozzarella eller gouda
4 æg

1 spsk frisk timian

 

* Tilberedning

Skær toppen af bollerne og pil noget af krummen ud (se tips).

Læg en skive skinke i hver bolle efterfulgt af ost.

Slå et æg ud i hver bolle og drys med timian.

Bag bollerne i 10 min ved 200 °C.

 

Tips: Brødkrummerne kan gemmes og ristes tørre i ovnen til god hjemmelavet rasp. 

Energi pr person: 2074KJ/495Kcal. Næring pr 100 g: Protein: 15,1 g. Kulhydrat: 20 g. Fedt: 10,5 g.

 

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 249 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?