Logo

Banansalat i friske peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne salat med banan og æg der serveres i en pbberfrugt er et spændende tilbehør, forret eller frokostret. Server eventuelt med et par skiver godt brød.

 

1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
2 hårdkogte æg
100 g mayonnaise
1 spsk kapers
1 æble
1 banan
1 håndfuld kørvel

Peberfrugterne flækkes midt igennem på langs. Stilke og kerner fjernes. Skallerne skylles. Æblet vaskes, deles. Kernehus, blomst og stilk fjernes. Æblet og den afskallede banan skæres i terninger, blandes og overhældes med mayonnaise, smagt til med kapers og fyldes i peberfrugterne. Disse anrettes sammen med halve, kogte æg med blød blomme og drysses med hakket kørvel.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.212 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sicilianske ostebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gullaschsaute En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Små landpateerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os