
# Ingredienser
1 tsk rørsukker
1 lime, saft af
1 spsk
fishsauce
150 g
gulerod
200 g
kinaradise
100 g
mayonnaise
2 spsk chilisauce
2 små flutes
300 g rester af grillet okse-, gris eller kylling
1 håndfuld koriander
1 chili
* Tilberedning
Bland rørsukker med limesaft og fishsauce.
Skræl gulerod og kinaradise og skær dem i meget tynde
strimler.
Marinér strimlerne i dressingen.
Rør mayonnaise sammen med chilisauce.
Lun flutene og skær dem i halve.
Flæk hvert stykke og smør med chilimayonnaisen.
Kom kød i strimler i, top med marinerede grønsager,
koriander og fintsnittet chili.
Energi pr person: 1787KJ/427Kcal. Næring pr 100 g: Protein:
9,1 g. Kulhydrat: 19,2 g. Fedt: 4,9 g.
Brug madABCs Madplan til at gøre
aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende
retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +