Logo

Barbecue-pizza med røget svineskank

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Barbecue-pizza med røget svineskank

 

# Ingredienser

225 g Tulip Smokey pork shank
4 små pizzabunde
2 dl tomatpuré
250 g revet mozzarella
250 g tomater
1 rødløg
4 spsk barbecuesauce
½ bakke frisk koriander

 

* Tilberedning

Varm Tulip Smokey Pork Shank efter pakkens anvisning.

Pluk kødet i mindre stykker.

Fordel tomatpuré på pizzabundene og derefter mozzarella.

Kom kødet på og top med tomater i skiver og strimlet løg.

Bag pizzaerne ved 250 °C i 10 min.

Kom barbecuesauce og koriander på og servér. 

 

Energi pr person: 2728KJ/652Kcal. Næring pr 100g: Protein: 5,9g. Fedt: 3g.

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 227 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?