
# Ingredienser
225 g Tulip Smokey pork shank
4 små pizzabunde
2 dl tomatpuré
250 g revet mozzarella
250 g tomater
1 rødløg
4 spsk barbecuesauce
½ bakke frisk koriander
* Tilberedning
Varm Tulip Smokey Pork Shank
efter pakkens anvisning.
Pluk kødet i mindre stykker.
Fordel
tomatpuré på pizzabundene og derefter mozzarella.
Kom kødet på og top med tomater i
skiver og strimlet løg.
Bag pizzaerne ved 250 °C i 10
min.
Kom barbecuesauce og koriander på
og servér.
Energi pr person: 2728KJ/652Kcal.
Næring pr 100g: Protein: 5,9g. Fedt: 3g.
Brug madABCs Madplan til at gøre
aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende
retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +