![Baskisk ovnæggekage med pølser Omeletter spises i Baskerlandet også på brød. En forskel er her, at æggekagen laves i ovnen. Her er den lavet med pølser, som dog ikke er en nødvendighed. Pynt gerne med tomat og agurk.](/images/articles/s2/2015/4/23/baskisk-ovnæggekage-med-pølser.jpg)
4 pølser, kylling, gris, kalkun
4 æg
1 dl mælk
Pynt: tomater og agurk
Evt. tilbehør: rugbrød
Tænd ovnen på 200°C
Skær pølser i skiver og svits det i lidt margarine på panden
Læg pølserne i en lille smurt ovnfast bradepande
Pisk æg og mælk sammen, krydr massen med salt og peber, og hæld æggemassen i bradepanden med pølserne
Sæt fadet i den varme ovn i ca. 20 minutter til æggemassen er stivnet
Pynt med tomat og agurk