Logo

Bidesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bidesild er oprindeligt betegnelsen for rå spegesild, der spises direkte fra salttønden. I denne opskift lægges siden i en lage lavet af vand, eddike og sukker. Retten stammer oprindeligt fra Sjælland

 

1/2 l. vand
1/4 l. eddike
1/4 kg sukker
 
Sildene renses og flåes hvorefter de udvandes i ca. 3-4 timer.

Bland vand, eddike og sukker - sukkeret skal være opløst.

Læg sildene i lagen.  

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.436 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Friske, marinerede røde sild med rødbedeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med æg og rugbrødLækker frokostsalat med smilende æg og basilikum-mayonnaise. Server ristede...
• Gratineret toast med oksefilet - diabetikerBilledet er forkert: toasten er sammenlagt og med skinke og persille. Spis noget let i...
• Culotte og grøn kartoffelsalat + Marcipan muffins En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os