Logo

Bidesild med sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bidesild er rå spegesild der oprindeligt spises direkte fra salttønden. Her spises de saltede sild med løg og radiser som tilbehør og en lækker sauce og godt brød. Spises med fingrende.

 


Saltede sild
Tilbehør:
Hakkede løg.
Hakkede radiser.

Sauce:
cremefraiche.
Hakket purløg.

Sildene tages op aaf saltlagen, udvandes i ca. 3 timer. Hoved, hale og indvolde fjernes, skindet flåes af.
Du skal ikke fjerne benene. Sildene skæres i ca. 4 cm tykke skiver.
Servér straks på et fad med skåle med hakkede løg, hakkede radiser samt cremefraiche rørt op med purløg.
Sildestykkerne kan spises med fingrene, dyppet i saucen, med tilbehøret lagt på et stykke groft brød.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ØlsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marineret sild med mangoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Black tigerrejer og pastasalat med limedressingDenne ret med sorte tigerrejer og pastasalat med limedressing kan bruges som forret, let...
• ØrredmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os