Logo

Birkø sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Enten hader man eller også elsker man sild. Disse Birkø sild er lavet med karry, sennep og melis, og er forholdsvis lette at lave. Dog skal de laves i god tid, da de skal stå i 24 timer inden spisning

 

 

4 ferske sild
10 spsk melis
6 spsk eddike
4 spsk vand
3 tsk karry
3 tsk sennep
1 tsk peber
2 dl tomatpure

Sildefileterne steges på panden på hver side.
Afkøles på køkkenrulle mens dressingen laves.
Dressing ingredienserne blandes med et piskeris.
Skal ikke varmes.
Hæld lidt i et fad, læg derefter fileterne i fadet.
Hæld resten af dressingen over.
De skal stå koldt. Efter 24 timer er de spiseklare.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.916 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fjordrejer med citronmayonnaiseNyd en dejlig tivolimad mindst en gang denne sommer
• Røget, stegt and med rødbedesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt squash 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citron-knudekål med svinekam + SemuljekageDen friske aroma af citronskal og karsens skarphed harmonerer perfekt med den sprøde...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
11416-12-2011 16:13:15 madABC
Hej Peter - er du mand for at sende os et godt billede af dine Birkø sild. På forhånd tak.
11516-12-2011 16:06:20 Peter Nee Sørensen
Fremragende til Julefrokosten.
Laver den 2 dage før servering!

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os