Logo

Black tigerrejer og pastasalat med limedressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne ret med sorte tigerrejer og pastasalat med limedressing kan bruges som forret, let hovedret eller frokostanretning. Prøv også at marinere rejerne i revet ingefær, hvidløg og soya inden stegning.

 

 

To personer

1 pk. Black tiger rejer (optøede)
150 g pastaskruer
1-2 piquillopeber
1 håndfuld snittet vårsalat
1 spsk olivenolie
saft og skal 1 lime
lidt fishsauce
lidt sukker

Kog pastaen efter anvisning, skyl evt. i koldt vand og afdryp. Skær piquillopeber i strimler. Bland pastaen med piquillopeber og olie smagt til med lime, fishsauce og lidt sukker. Vend vårsalaten i. Pil rejerne og steg dem i lidt olie 1 minut på hver side. Server pastasalaten til rejerne.

Marinere mere! Lad rejerne ligge i en marinade af lidt revet ingefær, hvidløg og soya før du steger dem.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.985 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rygeost med radiserGod, dansk rygeost kan være en himmerigsmundfuld til frokost eller som en lille forret...
• Forårsæggekage med fjordrejerServer denne skønne æggekage som luksus-brunch, frokost eller et let aftenmåltid
• Salat med kartofler og marinerede sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med æbler og kryddersukkerBland sukker med krydderier og krydderurter, og server det som spændende drys til...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os