Logo

Boller med røget torskelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Disse boller kan bruges som lidt lækker frokost, måske i madpakken som supplement til rugbrød. Retten er let at lave og smager dejligt.


Opskrifterne er ca. til 4 småbrød.
 
4 boller
cremefraiche 18%
4 stilke bladselleri
2 dåser røget torskelever
1/2 rød peberfrugt
Sellerisalt

*
 
Flæk bollerne og smør dem tyndt med cremefraiche. Snit sellerien fint og læg den på. Fordel den afdryppede torskele­ver over sellerien og krydr med sellerisalt.
Luk bollerne sammen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget tun med peberrod/æblecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt baguetteFrokost, eftermiddags-snack, natmad - det er vel altid populært at spise noget lækkert
• Sandwich med skinke, mozzarella og pestoLav en frisk pesto til denne dejlige sommersandwich. Du kan også lave den helt "grøn" ved...
• PrinsessebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os