Logo

Boller med røget mørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvis du vil serverer noget lækkert med let til frokost så prøv disse lækre boller med røget mørbrad. Retten er let at lave og smager lækkert. Eller prøv dem som substitut for rugbrødet i madpakken.



Opskrifterne er ca. til 4 småbrød.
 
4 boller
2 spsk mayonnaise
Revet peberrod
Salt, peber
2 slags spirer
16 skiver røget svinemørbrad
Cherry tomater

*
 
Rør mayonnaisen med peber­rod og smag den til med salt og peber.
Flæk bollerne og smør et tyndt lag på begge skæreflader.
Kom nogle spirer på, læg mør­bradskiverne ovenpå, derefter lidt peberrodsmayonnaise, spi­rer og skivede cherrytomater.
Luk bollerne sammen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 972 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sønderjydsk surribEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med fennikelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm kartoffelpitaEn frisksmurt kartoffelmad er både dansk og dejlig. Her får du sommerens bedste...
• Vaniljedessert med bærEn farvestrålende, frisk og kaloriefattig dessert. Basis er en letsødet, fedtfri kagebund...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os