Logo

Boller med røget kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er nogle spændende boller med røget kalkunfilet i tern. Server bollerne som lækkert hjemmebag for gæsterne eller prøv den i madpakken som alternativ til rugbrød.



½ pk.gær
4 dl skummetmælk
1 tsk salt
1 tsk rørsukker
200 g røget kalkunfilet i tern
500 g hvedemel

*

Rør gæren ud i mælken tilsæt salt og sukker og kalkunfilet og så meget hvedemel dejen kan tage.Stil til hævning ca ½ time.


Rulles ud til pølse og skær i 12 stykker som formes og efterhæves i 25 min.
Bag bollerne i 20 min. 200º.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?