Logo

Bondesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskriften på en lækker og let salat - der er noget græsk inspireret med både feta og oliven i. Salaten er perfekt som let frokostret - server gerne med hvidt brød til.



4 tomater
1 grøn peber
1 løg
1/2 agurk
10-15 sorte oliven
200 g Fetaost

Dressing:
3 spsk olivenolie
1 spsk vineddike
salt & peber

*
 
Skyl og rens grønsagerne. Skær tomaterne i både eller skiver. Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i strimler. Skær løget i skiver og agurken i stave. Læg grønsagerne og oliven i en skål eller på en tallerken.
Bland dressingen og hæld den over salaten.
Skær Fetaosten i terninger eller smuldr den, og kom den over salaten lige inden serveringen.
Serveres med hvidt madbrød til at dyppe i salaten.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pitabrød med rejer og mangosalsaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Corn cakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rejesalat med aspargesDet gælder om at nyde den korte sæson for de friske danske asparges før det er slut....
• Marengs med æblemosVirkelig sprød og dejlig marengskage, med æblemos, vaniljeskum og hasselnøddedrys, så er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os