Logo

Bondesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskriften på en lækker og let salat - der er noget græsk inspireret med både feta og oliven i. Salaten er perfekt som let frokostret - server gerne med hvidt brød til.



4 tomater
1 grøn peber
1 løg
½ agurk
10-15 sorte oliven
200 g Fetaost

Dressing:
3 spsk olivenolie
1 spsk vineddike
salt & peber

*
 
Skyl og rens grønsagerne. Skær tomaterne i både eller skiver. Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i strimler. Skær løget i skiver og agurken i stave. Læg grønsagerne og oliven i en skål eller på en tallerken.
Bland dressingen og hæld den over salaten.
Skær Fetaosten i terninger eller smuldr den, og kom den over salaten lige inden serveringen.
Serveres med hvidt madbrød til at dyppe i salaten.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegte sild med løg og æblerSildene er stegt med rugmel blandet med sesamfrø lidt anderledes og meget lækkert. Ka' du...
• Kogt torskerogn - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Torskefilet i baconfrakke med marinerede peberfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tirami su 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!