Logo

Bondesalat, fransk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvis du vil serverer lidt lækkert som tilbehør til kødretter eller som selvstændig frokostret, så prøv denne salat med bacon og franskbrød. Salaten er let at lave og smager super lækkert. velbekomme.



1 salathoved
3 skiver daggammelt franskbrød
smør og olie til stegning
1 fed hvidløg
300 g røget bacon
peber
2 spsk olie
1 spsk vineddike

*


Fordel salaten på portionstallerkener.
Skær skorpen af brødene og skær dem i terninger.
Steg dem sprøde på panden i smør sammen med knust hvidløg.
Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Skær baconen i små terninger og steg dem i eget fedt og kom dem over salaten.
Drys peber over og hæld olie og vineddike på.
Læg brødterningerne over og server.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinkemignon-bøf med broccolisalatVil du din kæres hjerte vinde, sæt da tomater og kartofler på pinde. Grill kød og spyd i...
• HvidkålsbiksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spinatsalat med røget fisk og stenbiderrognDu kender måske mest stenbideren for dens rogn, men selve fisken kan også spises. Bedst er...
• Rå æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os