Logo

Borgmestersild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sild er en rigtig dansk spise og kan laves på mange måder. Her laves retten blandt andet med laurbær og nelliker. Perfekt til et godt stykke rugbrød til frokost.


sildefileter

hvedemel

smør

eddike

vand

sukker

laurbærblade

nelliker

løvstikkerod

*


Rensede sildefileter vendes i hvedemel og steges lysebrune i smør. Overhældes med en lage af 2 dele eddike, 1 del vand, sukker efter smag, laurbærblade, hel peber, et par nelliker og lidt løvstikkerod; lagen koges op, afkøles noget og hældes over sildene. De står koldt i nogle timer, inden de bruges.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?