Logo

Borgmestersild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sild er en rigtig dansk spise og kan laves på mange måder. Her laves retten blandt andet med laurbær og nelliker. Perfekt til et godt stykke rugbrød til frokost.


sildefileter

hvedemel

smør

eddike

vand

sukker

laurbærblade

nelliker

løvstikkerod

*


Rensede sildefileter vendes i hvedemel og steges lysebrune i smør. Overhældes med en lage af 2 dele eddike, 1 del vand, sukker efter smag, laurbærblade, hel peber, et par nelliker og lidt løvstikkerod; lagen koges op, afkøles noget og hældes over sildene. De står koldt i nogle timer, inden de bruges.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.631 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hønsesalat - den sikre vinderHvis denne hønsesalat står på bordet , bliver den helt sikkert spist hurtigt, så husk at...
• Squash med bacon og flødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelmad med rejerEn kartoffelmod er typisk dansk sommersmørrebrød. Prøv at ryge kartoflerne til din næste...
• Glaserede æbler - slikæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!