Logo

Borlotti bønner med hindbær og bagt feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook

Her er opskriften på en spændende salat med bønner og feta. Salaten er perfekt som let frokostret serveret med brød eller til lyst fjerkræ som tilbehør. Let og billig at lave.


Salaten er nem at tilberede, og de få råvarer kommer til deres ret på allerbedste måde både i smag og farve. Salaten er god med brød til frokost eller som tilbehør til lyst fjerkræ.

 
500 g borlotti bønner
200 g hindbær
200 g fårefeta
2 spsk extra jomfruolivenolie
2 spsk rødvinsvinaigre med hindbær
Salt, kværnet sort peber

*
 
Nip og rip bønnerne og kog dem i letsaltet vand i ca. 15 minutter.
Afkøl dem i iskoldt vand.
Skær fetaen i tynde skiver og bag dem på en bageplade med ba­gepapir ved 250º i ca. 10 minutter.
Fetaskiverne skal have gyldne kanter.
Flyder skiverne lidt ud, gør det ikke noget.
De kan senere brækkes i mindre stykker.
Afkøl den bagte feta på bagepladen.
Skyl forsigtigt hindbærrene og bland med borlotti bønner, oliven­olie og rødvinsvinaigre. Smag til med salt.
Anret salaten, stik fetaskiverne i og kværn med sort peber.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.