Logo

Borlotti bønner med hindbær og bagt feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskriften på en spændende salat med bønner og feta. Salaten er perfekt som let frokostret serveret med brød eller til lyst fjerkræ som tilbehør. Let og billig at lave.


Salaten er nem at tilberede, og de få råvarer kommer til deres ret på allerbedste måde både i smag og farve. Salaten er god med brød til frokost eller som tilbehør til lyst fjerkræ.

 
500 g borlotti bønner
200 g hindbær
200 g fårefeta
2 spsk extra jomfruolivenolie
2 spsk rødvinsvinaigre med hindbær
Salt, kværnet sort peber

*
 
Nip og rip bønnerne og kog dem i letsaltet vand i ca. 15 minutter.
Afkøl dem i iskoldt vand.
Skær fetaen i tynde skiver og bag dem på en bageplade med ba­gepapir ved 250º i ca. 10 minutter.
Fetaskiverne skal have gyldne kanter.
Flyder skiverne lidt ud, gør det ikke noget.
De kan senere brækkes i mindre stykker.
Afkøl den bagte feta på bagepladen.
Skyl forsigtigt hindbærrene og bland med borlotti bønner, oliven­olie og rødvinsvinaigre. Smag til med salt.
Anret salaten, stik fetaskiverne i og kværn med sort peber.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.416 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SommerpostejDenne postej er værtindevenlig. Den skal nemlig forberedes i god tid (1-2 dage før)....
• Janssons fristelse i mikroovnMed en mikroovn kan denne svenske klassiker hurtigt sættes på bordet
• Stegte forårssild i lageSildene er fyldt med fintsnittede forårsløg, og lagen har fået et twist med citronskal
• Slør til isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os