Logo

Bornholmer omelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En bornholmer omelet laves selvfølgeligt med sild. Retten her er perfekt som frokostret - hvis du altså kan lide sild. Server retten med et godt stykke brød til. Let og hurtigt at lave.


4 røgede sild
50 g margarine
4-5 æg
2 spsk vand
1 tsk salt
4-5 snittede radiser
purløg

*

Befri sildene for skind og ben og fileterne ristes et øjeblik i margarine på panden.
Æg, vand og salt piskes godt sammen og hældes over.
Ryst panden frem og tilbage mens omeletten stivner over svag varme.

Drys radiser og purløg over når overfladen er næsten stivnet.

Serveres i panden.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skønne SildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hønsesalat med bacon, champignon og aspargesEn klassisk hønsesalat med bacon og asparges klæder ethvert stykke rugbrød og ethvert...
• Stegt andebryst med bønner og forårsløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Schiuma di liquirizia di Calabria con salsa di anice di badianaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!