Logo

Bornholmermad med røgede sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bornholmermad med røgede sild


Her er opskriften på en spændende frokostret med sild. Retten serveres blandt andet med æblekompot og revet peberrod.


#

Røgede sild renses og fileteres ud.

Flødeost røres lind med æblekompot.

Smages til med revet peberrod og blandes med flødeskum.

Cremen hældes over fileterne, eller disse blandes i.

Serveres med smurte rugbrødssnitter.

*




Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sild i krydderurtedressingRør en lækker dressing til frokostsildene. Når du koger sennepsfrøene til dressingen,...
• Sol over Gudhjem og en sommerklassikerSol over Gudhjem er et berømt dansk stykke smørrebrød. Det er varmrøget sild lagt på...
• Røgede sildDe ryges over åben ild og den helt specielle smag kommer fra elletræet, man fyrer med
• Nem æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os