Logo

Bornholmermad med røgede sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bornholmermad med røgede sild


Her er opskriften på en spændende frokostret med sild. Retten serveres blandt andet med æblekompot og revet peberrod.


#

Røgede sild renses og fileteres ud.

Flødeost røres lind med æblekompot.

Smages til med revet peberrod og blandes med flødeskum.

Cremen hældes over fileterne, eller disse blandes i.

Serveres med smurte rugbrødssnitter.

*




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.645 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her