Logo

Bornholmermad med røgede sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bornholmermad med røgede sild


Her er opskriften på en spændende frokostret med sild. Retten serveres blandt andet med æblekompot og revet peberrod.


#

Røgede sild renses og fileteres ud.

Flødeost røres lind med æblekompot.

Smages til med revet peberrod og blandes med flødeskum.

Cremen hældes over fileterne, eller disse blandes i.

Serveres med smurte rugbrødssnitter.

*




Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.106 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flødesild med pærerFlødesild med pærer er en ny kombination, men meget lækker. Server den fx som forret
• SildSild er en saltvandsfisk og lever i stimer med op til flere tusinde individer. Bugen er...
• Stegte sild i krydret øllageDet er altid sjovt at finde på en ny slags sild til årets julefrokost. Her er lagen til de...
• blommecrumble bagt- 5 g fedtLækker dessert, der for eksempel kan spises i blommers højsæson i august og september. Og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os