Logo

Bornholmermad med røgede sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bornholmermad med røgede sild


Her er opskriften på en spændende frokostret med sild. Retten serveres blandt andet med æblekompot og revet peberrod.


#

Røgede sild renses og fileteres ud.

Flødeost røres lind med æblekompot.

Smages til med revet peberrod og blandes med flødeskum.

Cremen hældes over fileterne, eller disse blandes i.

Serveres med smurte rugbrødssnitter.

*




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.291 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her