Logo

Bornholmersalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bornholmersalat


En bornholmersalat laves selvfølgelig med sild og blandt andet også rygeost. Server salaten pyntet med æg og flutes eller kuvertbrød som tilbehør. Nem og lækker frokostret med sild.


#

1/4 rygeost uden kommen
125 g mayonnaise
lidt sennep
citronsaft eller kryddereddike
4 velpillede røget sild
klippede purløg 
 
Pynt:
1-2 æg
friske krydderurter (løvstik, dild, persille)

*
 
Rygeosten røres ud i mayonnaise og smages til med sennep og citronsaft
eller kryddereddike. konsistensen vil blive lidt klumpet.
De røgede sild, der er fri for ben og skind skæres i mindre stykker og
blandes i dressingen sammen med fintklippede purløg.
Salaten pyntes med 1-2 hakkede æg og krydderurter.
Serveres med små hjembagte flûtes eller kuvertbrød.



 


Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frokost sildetallerkenOm sommeren er det skønt med en god sild med nye kartofler og agurker og dild, der smager...
• SkærsildenDenne sildemad er inspireret af restaurant Schønnemann, der er en af Københavns ældste...
• Pandestegte sildPandestegte sild bør serveres med citronskiver, nye kartofler og smørsauce
• Banancremé isDenne fedtfattige banancreme is er utrolig lækker. Den laves lettest med ismaskine. Hvis...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os