Logo

Broccoli-gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Prøv denne gryderet med broccoli som tilbehør til kødretter, dog uden skinke, eller som selvstændig ret. Let men lækkert.


1 bdt broccoli
ca 100 gram pasta fx penne
3 store gulerødder
1 pk skinke i tern
1 stort løg
1 pk mornaysauce
Evt en pakke revet ost

*
 
Pasta, koges så de er al dente (stadig med 'bid i').
Broccoli skæres i små buketter og gulerødder skrælles og skæres i tern - begge koges som pastaen.
Løg hakkes og alle ingredienser røres sammen i en gryde til det er blevet varmt.
Kan evt. gratineres i ovnen med ost på toppen.
Giver en dejlig sprød overflade.


Tips: Man kan undlade at komme skinke i - så kan retten bruges som tilbehør til kød (fx skinke ville være lækkert).

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bruschetta med sprød skinkeDet tager ingen tid at lave disse skønne hapsere
• PiroggerPirogger stammer oprindeligt fra Rusland og er dej rullet om et fyld som for eksempel kød...
• Citronsild i krydderlageDette er en vinderopskrift fra Nordisk mesterskab i sild i 2014. Vinderen blev Gro W. Moen...
• Banan-snackSnacks kan være mange ting. I denne version er det skiveskårede bananer med smeltet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!