Logo

Broccoli æggestand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æggestand er sammenpisket fløde og æg, der bages i ovnen. I denne opskrift tilføjes retten broccoli som gør den endnu mere lækker.

1 broccoli
4 æg
1 1/2 dl fløde
salt, peber

*

 
4 store broccolibuketter koges møre og lægges op i 4 smurte forme.
Æg og fløde piskes sammen, smages til med salt, peber og reven muskatnød.
Æggemassen hældes over broccolien.
Bages i 150°C varm ovn i ca. 45 min. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinkerand med æg og purløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidløgsgravad sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spinatsalat med æbleFrisk babyspinat fås i de fleste supermarkeder og er nem at bruge, da den blot skal...
• RåcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os