Logo

Broccoli og kartoffelgratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Broccoli og kartoffelgratin


200 g broccoli
500 g kartofler i skiver a 1 cm.
1/2 l. vand
salt
3 fed hvidløg i skiver
 
Sauce:
75 g margarine (mælke- og soyafri)
4 spsk hvedemel
5 dl kogevand
5 æg
salt
peber

*


Kog kartofler og hvidløg i 10 min. Kog dernæst broccolien i 3 min. Gem vandet.
Læg kartoflerne i et smurt ovnfast fad og broccolierne som pynt øverst.
Broccolierne kan evt. først lægges på, når gratinen er bagt.
Smelt margarine i en gryde og rør melet i.
Tilsæt vandet lidt efter lidt og lad saucen køle lidt af.
Pisk derefter æggene i ét ad gangen og smag til med lidt salt og peber.
Fordel saucen over kartofler og broccoli og bag gratinen ved 175ºC i ca. 30 min eller til den er gylden.
Sørg for at broccolierne er helt dækket af saucen, da de ellers let bliver sorte.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.176 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med sur-sød fyld / wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøf a la Thai / wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza FiesoleFiesole er en Italiensk by ikke langt fra Firenze. Pizzaen opkaldt efter byen laves blandt...
• Lammekoteletter surprise + OstemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os