Logo

Broccoli og kartoffelgratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Broccoli og kartoffelgratin


200 g broccoli
500 g kartofler i skiver a 1 cm.
1/2 l. vand
salt
3 fed hvidløg i skiver
 
Sauce:
75 g margarine (mælke- og soyafri)
4 spsk hvedemel
5 dl kogevand
5 æg
salt
peber

*


Kog kartofler og hvidløg i 10 min. Kog dernæst broccolien i 3 min. Gem vandet.
Læg kartoflerne i et smurt ovnfast fad og broccolierne som pynt øverst.
Broccolierne kan evt. først lægges på, når gratinen er bagt.
Smelt margarine i en gryde og rør melet i.
Tilsæt vandet lidt efter lidt og lad saucen køle lidt af.
Pisk derefter æggene i ét ad gangen og smag til med lidt salt og peber.
Fordel saucen over kartofler og broccoli og bag gratinen ved 175ºC i ca. 30 min eller til den er gylden.
Sørg for at broccolierne er helt dækket af saucen, da de ellers let bliver sorte.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkun gyrosServeres med cremet yoghurtdressing med hakket agurk og drys med dild. Disse gyroer med...
• Stegte sild med ramsløg og skvalderkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich med stenbiderrognSæsonen for stenbiderrogn er ved at slutte, men måske kan du lige nå en enkel, mættende og...
• Profiteroles, pikante - diabetikerI Frankrig er profiteroles populære små vandbakkelser, der spises med pikant fyld som...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os