Logo

Broccoli med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nem aftensmad med broccoli og æg. Server gerne retten med flute og du har et simpelt aften eller frokost måltid.


2 stokke broccoli
Smør:
125 g smør
2 fed hvidløg
2 spsk citronsaft
peber
1 bdt persille
8 æg

*

Kålen plukkes i buketter, der koges knap møre.
Lægges i smurt ovnfast fad.
Lav små "reder" i overfladen med en ske.
Rør smørret med krydderierne og fordel det i "rederne". Æggene slås ud over kryddersmørret og fadet stilles i en 200°C varm ovn indtil æggene er let stivnet.
Serveres med flûtes.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?