Logo

Broccoli med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Nem aftensmad med broccoli og æg. Server gerne retten med flute og du har et simpelt aften eller frokost måltid.


2 stokke broccoli
Smør:
125 g smør
2 fed hvidløg
2 spsk citronsaft
peber
1 bdt persille
8 æg

*

Kålen plukkes i buketter, der koges knap møre.
Lægges i smurt ovnfast fad.
Lav små "reder" i overfladen med en ske.
Rør smørret med krydderierne og fordel det i "rederne". Æggene slås ud over kryddersmørret og fadet stilles i en 200°C varm ovn indtil æggene er let stivnet.
Serveres med flûtes.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SildeøjeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HertugindesildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spanish OmeletteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rombudding med ananassauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os