Logo

Broccoli og champignon gratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Simpel men lækker aftensmad med broccoli og svampe. Server gerne retten med salat og flutes. Nem aftensmad.


1 broccoli i buketter
250 gram champignon i tern
4 æg
2 dl mælk
Revet ost til gratinering
1 fed hvidløg, hakket
salt + peber
olie til stegning

*

Damp broccolien et par minutter til den er let mør.
Steg hvidløg og champions til saften er svundet ind.
Bland champignon og broccoli og hæld det i et smurt fad.
Pisk æg med mælk smag til med salt og peber og hæld det over grønsagerne.
Gratiner med ost.
Bag ved 200°C i 50 minutter
Serveres evt. med Samosas og salat el. flûtes og salat

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SchweizerægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GræskarhachisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Smilende æg med tomat og bladselleriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rejeomelet med skovsyre + Cassis-sorbet med bærSådan gør skovsyre sig bedst: blandet med nordsørejer og forårsløg, indsvøbt i en luftig...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1217920-04-2018 19:07:41 Camilla
Det er noget helt galt her... Forskellen på æggekage og gratin er ikke ost eller rasp, det er de piskede æggehvider til gengæld!! Men tak for lækker lækker æggekage, det smagte fint.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!