Logo

Broccolipasta med rosiner og gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskriften på en let aftensmåltid eller en lækker frokostret serveret med godt brød og gedeost. Hurtigt og lækker aftensmad.


To personer

200 g pasta
250 g Broccoli
2-3 spsk rosiner
revet skal fra 1 lime
2 skiver godt italiensk brød
2 skiver riblaire, rund gedeost
1 spsk olivenolie
Salt og peber

*

Kog pastaen efter anvisning på emballagen i en stor gryde med letsaltet vand. Skær broccolibuketterne i mindre stykker og kom dem og rosiner i pastavandet når der mangler 2-3 min. af kogetiden. Afdryp og vend med olie, limeskal, salt og peber. Kom osten på brødet og lun i ovnen ved 200ºC indtil osten begynder at få farve. Server brødet til pastaen.

Hvis man ikke er til gedeost er et stykke røget pebermakrel godt til denne pasta.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vietnamesisk æggekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun skaldyrs og aspargestærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Andebryst med endiviesalat og solbærsyltetøjEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med mostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!