Logo

Broccolipiroger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook

Pirogger stammer oprindeligt fra Rusland og er en dej, der rulles om for eksempel noget kød. Her laves pirogger med broccoli. Perfekt som hovedret eller frokost.


Dej:
120 g grahamsmel
240-300 g hvedemel
25 g gær
2 dl vand
2 spsk smør
1 æg
 
Fyld:
250 g broccoli
1 løg
1 æg
100 g fetaost
1/4 tsk muskatnød
Æg til pensling

*
 
Ælt dejen og lad den hæve lunt og tildækket.
Rens broccoli og løg, skær dem i mindre stykker.
Damp dem møre i lidt vand.
Hæld vandet fra, kom grønsagerne i foodprocessoren eller hak dem fint
med en kniv.
Bland grønsagerne med fetaost i små terninger, æg og revet muskatnød.
Rul dejen ud med en kagerulle og skær 8 cirkler på størrelse med en
desserttallerken.
Fordel 1/8 del af fyldet på hver cirkel.
Pensl kanten hele vejen rundt med æg.
Fold cirklen sammen til en halvcirkel og tryk med en gaffel langs kanten.
Læg pirogerne på bageplade og bag dem midt i ovnen 15 min. ved 225ºC.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 805 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brandade de MorueBrandade de Morue er en slags mos af klipfisk og oliven olie som i de sydeuropæiske lande...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.