Logo

Broccolipiroger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pirogger stammer oprindeligt fra Rusland og er en dej, der rulles om for eksempel noget kød. Her laves pirogger med broccoli. Perfekt som hovedret eller frokost.


Dej:
120 g grahamsmel
240-300 g hvedemel
25 g gær
2 dl vand
2 spsk smør
1 æg
 
Fyld:
250 g broccoli
1 løg
1 æg
100 g fetaost
1/4 tsk muskatnød
Æg til pensling

*
 
Ælt dejen og lad den hæve lunt og tildækket.
Rens broccoli og løg, skær dem i mindre stykker.
Damp dem møre i lidt vand.
Hæld vandet fra, kom grønsagerne i foodprocessoren eller hak dem fint
med en kniv.
Bland grønsagerne med fetaost i små terninger, æg og revet muskatnød.
Rul dejen ud med en kagerulle og skær 8 cirkler på størrelse med en
desserttallerken.
Fordel 1/8 del af fyldet på hver cirkel.
Pensl kanten hele vejen rundt med æg.
Fold cirklen sammen til en halvcirkel og tryk med en gaffel langs kanten.
Læg pirogerne på bageplade og bag dem midt i ovnen 15 min. ved 225ºC.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chifferi Rigati med kartofler, chili og tomat En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Porretærte med skinkeDenne porretærte med skinke er den perfekte ret til frokost eller brunch. Det kan også...
• DuemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bradepandekage med solbærStreuselkuchen hedder denne tyske kage, som er bagt med solmodne solbær. Prøv evt. også...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os