Logo

Broccolisalat med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Let frokostret eller tilbehør med broccoli og skinke. Server gerne retten med flutes til. Lækkert tilbehør til aftensmaden.


1 broccoli hovede
1/2 liter cremefraiche
1 dl A38
purløg
dild
løg
2 fed hvidløg
icebergsalat
revet gulerod
ærter
skinketern
tomat til pynt

*
 
Broccoli hoved koges 6 min og brækkes i små buketter
Creme fraichen rørres med A38
Purløg, dild, løg, hvidløg, ærter, icebergsalat og gulerødder kommes i.
Ærter kommes i sammen med broccoli og skinketern.
Pyntes med tomat og purløg, og serveres med grovflûtes

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Madmuffins med ost- og chilifyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AugustsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nordafrikansk løgomeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KakaobuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!