Logo

Broccolitimbale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g broccoli
3 æg
2 ½ dl piskefløde
1 knivspids muskatnød
Salt, peber
 
Damp broccoli og rør det sammen med æg og piskefløde.
Krydres med muskat, salt og peber.
Kom æggemassen i smurte portionsforme, som sættes side om side i et
ovnfast fad.
Hæld vand i fadet sådan det står halvt op omkring formene.

Bages ved 190°C i 15-20 minutter i forvarmet ovn.
Vendes forsigtigt ud ved servering.
 
Tips: Serveres på pluksalat. Der kan anvendes andre grønsager såsom
gulerødder i skiver, hakket spinat, ærter i stedet for broccolibuketter.
Eller lav en kombination af flere forskellige grønsager, således at der er
forskellige farvede lag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her