Logo

Broccolitimbale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 g broccoli
3 æg
2 1/2 dl piskefløde
1 knivspids muskatnød
Salt, peber
 
Damp broccoli og rør det sammen med æg og piskefløde.
Krydres med muskat, salt og peber.
Kom æggemassen i smurte portionsforme, som sættes side om side i et
ovnfast fad.
Hæld vand i fadet sådan det står halvt op omkring formene.

Bages ved 190°C i 15-20 minutter i forvarmet ovn.
Vendes forsigtigt ud ved servering.
 
Tips: Serveres på pluksalat. Der kan anvendes andre grønsager såsom
gulerødder i skiver, hakket spinat, ærter i stedet for broccolibuketter.
Eller lav en kombination af flere forskellige grønsager, således at der er
forskellige farvede lag.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hawaii toastEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sommertallerken med skinkesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kabooki burgerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat - diabetikerSødt til dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os