Logo

Broccolitimbale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 g broccoli
3 æg
2 1/2 dl piskefløde
1 knivspids muskatnød
Salt, peber
 
Damp broccoli og rør det sammen med æg og piskefløde.
Krydres med muskat, salt og peber.
Kom æggemassen i smurte portionsforme, som sættes side om side i et
ovnfast fad.
Hæld vand i fadet sådan det står halvt op omkring formene.

Bages ved 190°C i 15-20 minutter i forvarmet ovn.
Vendes forsigtigt ud ved servering.
 
Tips: Serveres på pluksalat. Der kan anvendes andre grønsager såsom
gulerødder i skiver, hakket spinat, ærter i stedet for broccolibuketter.
Eller lav en kombination af flere forskellige grønsager, således at der er
forskellige farvede lag.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.302 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hønsesalat - den sikre vinderHvis denne hønsesalat står på bordet , bliver den helt sikkert spist hurtigt, så husk at...
• Squash med bacon og flødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelmad med rejerEn kartoffelmod er typisk dansk sommersmørrebrød. Prøv at ryge kartoflerne til din næste...
• Glaserede æbler - slikæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!