Logo

Broccolitimbaler med nøddesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g broccoli
hønsebouillon (terning) eller vand
2 æg
1/2 dl piskefløde
salt, peber
 
Sauce:
1 spsk smør eller margarine
1 spsk finthakkede mandler eller hasselnødder
1 spsk hvedemel
2 dl hønsebouillon (terning)
1/2 dl piskefløde
salt, peber, muskatnød
  
Gør broccolien i stand og del den i mindre stykker. Kog den i bouillon eller vand til den er mør.
Lad den løbe godt af.
Findel broccolien i en blender. (Gem evt. et par blomster til pynt).
Rør æg og fløde i og smag til med salt og peber.
Hæld blandingen i 4 smurte, ovnfaste portionsskåle og bag dem i vandbad i ovnen ved 175-200°C, 20-25 min.
 
Sauce: Smelt fedtstoffet i en gryde og svits mandlerne i et par minutter.
Drys melet over og spæd med bouillon.
Lad saucen koge 3-5 min.
Tilsæt fløden og lad det koge yderligere et par minutter.
Smag til med salt, peber og muskat.
Vend timbalerne ud på tallerkener, hæld lidt sauce ved og pynt evt. med
broccoliblomster.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.227 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Minced beefsteakEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BlomkålssouffleEn souffle er en ret æggeret og kan laves med mange ingredienser- måske er...
• Ovnbagt squash med æg og ostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KirsebærflødeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os