150 g  frossen hakket grønkål i kugler
1 dl  sødmælk
3 kartofler
1 løg
1 peberfrugt
1 spsk  smør
4 bægrepasteuriserede hele  æg uden skal
2 spsk  kartoffelmel
500 g  tomater
Varm grønkål op i letmælk. Tag gryden af. Skær kartofler og løg i terninger. 
Skær peberfrugt i strimler. 
Steg kartofler og løg i smør ca. 5 min. på en teflonpande. 
Tilsæt peberfrugt. 
Pisk æggene med grønkål, mælk, kartoffelmel, 1 tsk   salt og ¼ tsk   peber. 
Hæld æggemassen ved kartoflerne og steg æggekagen ved jævn varme til æggemassen er stivnet ca. 10 min. 
Løft lidt i æggekagen, så det flydende kommer ned til bunden. 
Pynt æggekagen med tomatskiver, server resten til.