Logo

Broccolitærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
100 g koldt smør
175 g hvedemel (ca. 3 dl)
½ tsk groft salt
1 ½ spsk vand
 
Fyld:
300 g broccoli
3 æg
200 g kvark 5+ (0 1%)
1 tsk groft salt
100 g gratineringsost

Tilbehør: Blandet salat
  
Dej: Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet.
Tilsæt salt og vand og saml hurtigt dejen.
Tryk den ud i en springform (ca. 22 cm i diameter). Lad dejen gå halvt op ad formens sider.
Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Prik bunden med en gaffel og forbag den midt i ovnen.
 
Fyld: Skær små broccolibuketter fra stilken.
Skær stilken i tynde skiver.
Kom broccolien i kogende vand tilsat salt.
Kog den under låg i ca. 1 min.
Lad den dryppe af i en sigte.
Pisk æggene sammen og tilsæt kvark og salt.
Fordel broccolien på den forbagte bund, hæld æggemassen over og drys med gratineringsost.
Bag madtærten midt i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.848 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her