Logo

Broccolitærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dej:
100 g koldt smør
175 g hvedemel (ca. 3 dl)
1/2 tsk groft salt
1 1/2 spsk vand
 
Fyld:
300 g broccoli
3 æg
200 g kvark 5+ (0 1%)
1 tsk groft salt
100 g gratineringsost

Tilbehør: Blandet salat
  
Dej: Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet.
Tilsæt salt og vand og saml hurtigt dejen.
Tryk den ud i en springform (ca. 22 cm i diameter). Lad dejen gå halvt op ad formens sider.
Stil den tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time.
Prik bunden med en gaffel og forbag den midt i ovnen.
 
Fyld: Skær små broccolibuketter fra stilken.
Skær stilken i tynde skiver.
Kom broccolien i kogende vand tilsat salt.
Kog den under låg i ca. 1 min.
Lad den dryppe af i en sigte.
Pisk æggene sammen og tilsæt kvark og salt.
Fordel broccolien på den forbagte bund, hæld æggemassen over og drys med gratineringsost.
Bag madtærten midt i ovnen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• VildtsylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lyssej, stegt med ragout af bladselleri og limeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Andeconfit og kartofler fra SarlatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med smuldredejEn smuldredej er simpel og kan laves hurtigt. Dejen bliver ekstra sprød, hvis overfladen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os