Logo

Broccolitærte med rucola og parmasanost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 stk færdige broccoli tærter
½ pk. rucola
Frisk reven parmasanost
Jomfru olivenolie
Salt og peber

Varm broccoli tærterne efter anvisning.

Varm lidt olivenolie på en pande og sauter rucola i 1 minut.

Salaten skal blot kun lige blive gennemvarm.

Krydr med salt.

Server til de lune tærter og drys med frisk reven parmesan.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.315 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BLT med søde ”fritter”BLT er en klassisk sandwich med toastbrød, bacon, salat og tomat. Her med kylling, avokado...
• OvnmedisterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bulgursalat med sardinerDet er godt altid at have lidt god fiskekonserves i spisekammeret. Så kan man med få...
• Apple pie og den perfekte tærtedejNår man læser amerikanske opskrifter, madklummer og lignende, hvor pie (tærte) er emnet,...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!