250 g  fersk røget laks 
2 dl  yoghurt naturel 
4 spsk  pesto 
4 spsk  balsamico ell. kryddereddike 
4 spsk  olivenolie 
2-3 slags salatblade (lola rosa salat, friséesalat & icebergsalat), skyllet 
frisk kværnet peber 
Naanbrød: 
1 ½ - 2 dl  hvedemel 
1 ¼ tsk  bagepulver 
¼ tsk  salt 
1 tsk  olie 
⅓ dl  yoghurt 
1 æg 
2 spsk  vand 
Hvedemel og bagepulver sigtes i en skål og blandes med resten af ingredienserne. 
Hviler i minimum 1 time. 
Deles i 6-8 stk, og udrulles som en tyk pandekage, på størrelse med en underkop. 
Bages på pande, i olie eller klaret smør. 
Lægges på opsugende papir. 
Naanbrødene lægges på hver sin tallerken og smøres med yoghurt. Laksen lægges fladt på brødet. 
I midten lægges de plukkede små fine salatblade. 
Herover drysses det hele med pesto, olivenolie, balsamico og friskkværnet peber. 
Serveres straks.