Logo

Laksefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

300 g frisk laks
200 g frisk helleflynder
50 g røget laks
1 æg
3 fint revne gulerødder
½ fint revet løg
¼ l piskefløde
Maizena

Fisken hakkes en enkelt gang i kødhakker eller foodprocessor. Farsen røres med gulerødder, løg og æg. Fløde røres i til en passende konsistens opnås. Farsen samles evt. med lidt Maizena.
Frikadellerne steges gyldne og serveres på et leje af to-tre slags salat med masser af godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her