Logo

Laksefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

300 g frisk laks
200 g frisk helleflynder
50 g røget laks
1 æg
3 fint revne gulerødder
1/2 fint revet løg
1/4 l piskefløde
Maizena

Fisken hakkes en enkelt gang i kødhakker eller foodprocessor. Farsen røres med gulerødder, løg og æg. Fløde røres i til en passende konsistens opnås. Farsen samles evt. med lidt Maizena.
Frikadellerne steges gyldne og serveres på et leje af to-tre slags salat med masser af godt brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rejesalat med fennikel og rosa peberRejesalaten er dryppet med dressingen i stedet for at vende det hele sammen det er smukt...
• Fiskefilet med remoulade 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget lakseblinisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddebunde med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os