Logo

Laksefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

300 g frisk laks
200 g frisk helleflynder
50 g røget laks
1 æg
3 fint revne gulerødder
1/2 fint revet løg
1/4 l piskefløde
Maizena

Fisken hakkes en enkelt gang i kødhakker eller foodprocessor. Farsen røres med gulerødder, løg og æg. Fløde røres i til en passende konsistens opnås. Farsen samles evt. med lidt Maizena.
Frikadellerne steges gyldne og serveres på et leje af to-tre slags salat med masser af godt brød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grøn hummusBlend friske ærter i hummussen, og tilsæt evt. lidt friskhakket mynte sammen med persillen
• Skotske ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HvidløgsostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Friskostparfait med mynte- og sirupsmarinerede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os