Logo

Lakse naanbrød med pesto og yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g fersk røget laks
2 dl yoghurt naturel
4 spsk pesto
4 spsk balsamico ell. kryddereddike
4 spsk olivenolie
2-3 slags salatblade (lola rosa salat, friséesalat & icebergsalat), skyllet
frisk kværnet peber

Naanbrød:
1 ½ - 2 dl hvedemel
1 ¼ tsk bagepulver
¼ tsk salt
1 tsk olie
⅓ dl yoghurt
1 æg
2 spsk vand

Hvedemel og bagepulver sigtes i en skål og blandes med resten af ingredienserne.

Hviler i minimum 1 time.

Deles i 6-8 stk, og udrulles som en tyk pandekage, på størrelse med en underkop.

Bages på pande, i olie eller klaret smør.
Lægges på opsugende papir.

Naanbrødene lægges på hver sin tallerken og smøres med yoghurt. Laksen lægges fladt på brødet.

I midten lægges de plukkede små fine salatblade.

Herover drysses det hele med pesto, olivenolie, balsamico og friskkværnet peber.

Serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her