Logo

Lakse naanbrød med pesto og yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g fersk røget laks
2 dl yoghurt naturel
4 spsk pesto
4 spsk balsamico ell. kryddereddike
4 spsk olivenolie
2-3 slags salatblade (lola rosa salat, friséesalat & icebergsalat), skyllet
frisk kværnet peber

Naanbrød:
1 1/2 - 2 dl hvedemel
1 1/4 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
1 tsk olie
1/3 dl yoghurt
1 æg
2 spsk vand

Hvedemel og bagepulver sigtes i en skål og blandes med resten af ingredienserne.

Hviler i minimum 1 time.

Deles i 6-8 stk, og udrulles som en tyk pandekage, på størrelse med en underkop.

Bages på pande, i olie eller klaret smør.
Lægges på opsugende papir.

Naanbrødene lægges på hver sin tallerken og smøres med yoghurt. Laksen lægges fladt på brødet.

I midten lægges de plukkede små fine salatblade.

Herover drysses det hele med pesto, olivenolie, balsamico og friskkværnet peber.

Serveres straks.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskefrikadeller med krabbekød og chilisauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget stenbider med sukkerærterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frokosttærte med majsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronchokolade roulade med meloncoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os