Logo

Laks, stegt med laurbær og små tern af kartofler vendt med timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 personer

2 skiver laks med skind uden skæl
6-8 laurbærblade
8-10 skrabede kartofler
frisk timian
olivenolie til stegning
salt og peber

Pres laurbærbladene fast på skinnet af laksen og varm lidt olie på en pande. Steg fisken med skinsiden ned af og læg en lille tallerken henover, så fisken ligger helt plan på panden. Skær kartoflerne i tern og rist dem gylne på en pande med lidt varm olie. Når de er gyldne og gennemvarme tilsættes frisk timian, salt og peber. Server til den varme fisk. (laurbærbladene spises ikke).
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?