Logo

Laks, bagt med parmaskinke og råstegte kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 personer

2 stk laks uden ben og skind
4 tynde skiver parmaskinke
8-10 skrabede kartofler
friskplukket timian
olivenolie
salt og peber

Fold parmaskinken omkring laksen og pensl med olivenolie og krydr med salt og peber. Bag fisken i en varm ovn ved 180ºC i 10-12 minutter. Varm lidt olivenolie på en pande og rist kartoflerne indtil de er gyldne. Tilsæt timian og krydr med salt og peber. Server til den gode fisk.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.090 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PistaciesnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Corn DogEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rejer sprødeHerlige, varme rejer som desuden er meget hurtige at lave. Server som en anderledes...
• Marengsdessert med frossen sølvbedeTerrine de blettes - eller oversat sølvbedeterrin er en spændende, og måske lidt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os