Logo

Bondeomelet med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En omelet smager lækkert til frokost. Og bacon gør den kun bedre! Omeletten er let at lave og kan spises med rugbrød. Perfekt til både hverdag og weekend.


6 æg
1 dl kaffefløde
4-6 kogte kartofler
8 skiver bacon
2 tomater
2 spsk hakket purløg
1 spsk hakket persille
smør og margarine til stegning

*

Æg og fløde piskes sammen, salt og peber tilsættes.
Baconskiverne risten på en pande.
Kartoffel og tomatskiver risten i baconfedtet og fordeles over panden.
Æggemassen hældes over og omeletten steges færdig.
Omeletten serveres fra panden og drysses med de hakkede krydderurter og bacon.
Der kan spises rugbrød til.

Tips: Husk at en omelet bør være blød på overfladen og ikke stegt tør
som sålelæder. Det er en god idé at røre i æggemassen med en gaffel,
til denne begynder at stivne.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her