Logo

Klassisk crépe med citroncreme, jasminte-sorbet ...

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

og cous-cous salat  - (6 personer)
 
Crepe:
4 æg
75 g sukker
80 g hvedemel
100 g kogende smør
1 vaniljestang
3 ½ dl sødmælk
 
Citroncreme:
¼ l. citronsaft
15 g citronskal
200 g sukker
200 g cremefraiche 38%
8 æggeblommer
40 g Maizena majsstivelse
300 g koldt smør i tern
 
Citronsirup med korender:
¼ l citronsaft
15 g fintstrimlet citronskal
300 g sukker
50 g korender
Mynte
 
Jasminte-sorbet:
½ l sødmælk
200 g sukker
4 spsk jasminte
 
Cous-cous salat:
20 g cous-cous
Smør
Mynte i fine strimler
Chili i fine strimler
Olivenolie
Råsukker
 
Crepes: Rør alle ingredienserne sammen og bag små pandekager.
 
Citroncreme: Kog citronsaft, -skal, sukker og cremefraiche op.
Pisk æggeblommer og Maizena sammen.
Rør den kogende citronlage i æggeblommerne, sæt massen over blusset igen og kog til den tykner.
Pisk der­efter det kolde smør i.
 
Citronsirup: Kog alle ingredienserne sammen til sirups­konsistens og smag til med citron eller sukker efter smag.
 
Jasminte-sorbet: Kog mælk og sukker op, tilsæt teen og lad trække i 10 minutter.
Si cremen og kør den til sorbet på ismaskine.
 
Cous-cous salat: Damp cous-cous mør i smør og smag til med de øvrige ingredienser.
 
Anretning: Fyld pandekagerne med citroncreme og luk dem.
Dæk med citronsirup og anret på store tallerkener med cous-cous salat og jasminte-sorbet.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her