Logo

Klaras marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl æggehvider (ca. 3 æggehvider)
2 + 1 1/2 dl sukker
evt. 1 par spsk vand eller eddike
 
Æggehviderne piskes meget stive sammen med den ene portion sukker.
Der røres evt. lidt vand eller eddike i.
Den anden portion sukker vendes i de stiftpiskede æggehvider.
Marengsmassen lægges på en bageplade med bagepapir.
Massen kan bruges til kys (lægges på med ske eller sprøjtepose) eller til marengsbunde, der bredes ud i den ønskede størrelse.
Bages først 15 min ved 150ºC, dernæst 2-3 timer ved 100ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.311 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Landsuppe + Æbler i yoghurtcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommedessert - diabetikerHer er en opskrift på en rigtig nem og lækker dessert med blomme. Desserten laves med...
• Marinerede jordbær med mascarponeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• LammemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os