Logo

Klaras marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl æggehvider (ca. 3 æggehvider)
2 + 1 ½ dl sukker
evt. 1 par spsk vand eller eddike
 
Æggehviderne piskes meget stive sammen med den ene portion sukker.
Der røres evt. lidt vand eller eddike i.
Den anden portion sukker vendes i de stiftpiskede æggehvider.
Marengsmassen lægges på en bageplade med bagepapir.
Massen kan bruges til kys (lægges på med ske eller sprøjtepose) eller til marengsbunde, der bredes ud i den ønskede størrelse.
Bages først 15 min ved 150ºC, dernæst 2-3 timer ved 100ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her