Logo

Kiwitrifli med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 kiwifrugter
100 g makroner
3 spsk sherry

creme:
2 æggeblommer
50 g sukker
50 g kartoffelmel
1/2 l. mælk
1 knsp.salt
1 stang vanilje

Marengs:
75 g sukker
2 æggehvider

Skræl kiwierne og skær dem i skiver. Overhæld makronerne med sherry. Bring æggeblommer, sukker, kartoffelmel, mælk og vaniljekorn til kogepunktet under kraftig piskning. Lad det afkøle. Læg makroner, vaniljecreme og kiwiskiver lagvis i en ovnfast form. Pisk æggehviderne meget stive og fold sukkeret i. Fordel marengsmassen på triflien. Bag den ca. 10 minutter ved 150º.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 662 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtsalat med kardemommeflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Solbær-sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gyldne dråberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat med kardemommeflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os