Logo

Sild i krydderurtedressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sild i krydderurtedressing

 

Rør en lækker dressing til frokostsildene. Når du koger sennepsfrøene til dressingen, bliver de milde i smagen.

4 personer. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 3 min.

 

#

175-200 g marinerede sild (drænet vægt)

2 spsk sennepskorn

¾ dl mayonnaise

1½ dl skyr eller cremefraiche 38%

1 spsk dijonsennep

1 dl krydderurter (en eller flere af følgende: kørvel, purløg, persille, dild)

salt og peber

*

 

Kog sennepskornene i vand i 3 min., og lad dem dryppe af i en sigte.

Rør mayonnaise med skyr, sennep, de afdryppede sennepskorn og ¾ af de grofthakkede krydderurter.

 

Skær sildene i stykker på 3 cm, og vend dem i dressingen.

Smag evt. til med salt og peber og måske også lidt mere sennep.

 

Anret sildene på et fad og drys med resten af krydderurterne.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.594 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her