Logo

Sild i tomatlage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 Personer

6 sildefileter
hvedemel
salt og peber

Lage:
½ dl salatolie
1 dl ketchup
3 spsk eddike
5 spsk sukker
3 tsk karry
½ tsk peber
½ tsk sennepspulver (eller 1 ½ tsk sennep.)
Pynt:
løg i tern + purløg.

Sildefiletér renses og deles evt i 2 fileter, vendes i hvedemel med salt og peber, steges.
Ingredienserne til lagen blandes, og de stegte sildefileter trækker heri nogle timer, evt. til næste dag.
Pynt: løg i tern + purløg.

Husk god køkkenhygiejne, specielt til retter i lage.
--
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?