Logo

Sild i tomatlage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 Personer

6 sildefileter
hvedemel
salt og peber

Lage:
1/2 dl salatolie
1 dl ketchup
3 spsk eddike
5 spsk sukker
3 tsk karry
1/2 tsk peber
1/2 tsk sennepspulver (eller 1 1/2 tsk sennep.)
Pynt:
løg i tern + purløg.

Sildefiletér renses og deles evt i 2 fileter, vendes i hvedemel med salt og peber, steges.
Ingredienserne til lagen blandes, og de stegte sildefileter trækker heri nogle timer, evt. til næste dag.
Pynt: løg i tern + purløg.

Husk god køkkenhygiejne, specielt til retter i lage.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.580 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svensk sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kryddersild med creme fraicheEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyrkiske æg med hvidløgsyoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• VaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os