Logo

Sild i tomatlage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 Personer

6 sildefileter
hvedemel
salt og peber

Lage:
½ dl salatolie
1 dl ketchup
3 spsk eddike
5 spsk sukker
3 tsk karry
½ tsk peber
½ tsk sennepspulver (eller 1 ½ tsk sennep.)
Pynt:
løg i tern + purløg.

Sildefiletér renses og deles evt i 2 fileter, vendes i hvedemel med salt og peber, steges.
Ingredienserne til lagen blandes, og de stegte sildefileter trækker heri nogle timer, evt. til næste dag.
Pynt: løg i tern + purløg.

Husk god køkkenhygiejne, specielt til retter i lage.
--
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her